top of page

ThermaTub

ThermaTub vedeldade badtunnor för utomhusbruk är ett bra val för dem som vill ha en unik upplevelse. Vatten som värms upp av hemmagjord eld känns annorlunda. Det går inte att förklara hur, men lita på oss – det är så. Du kommer få uppleva den känslan. Du kommer engagera dig i processen redan innan du ens sjunker ner i det varma vattnet. Det tar tid att förbereda och elda, och den tiden har du för dig själv. Och för dem i din omgivning.

 

ThermaTub är en badtunna i trä med en balja i glasfiber, utrustad med vedeldad värmare i rostfritt stål. Konstruktionen av badtunnan är gjord av granträ, vilket gör att den smälter in bra i naturen. Tunnans inre glasfiberbalja är väldigt beständig och långtidshållbar så du slipper oroa dig för läckage eller uttorkning, vilket är vanligt förekommande problem bland traditionella trätunnor. Bekvämt utformade sittplatser som är snälla mot kroppslinjerna, ser till att ge en helt avslappnad badupplevelse. Ytan är slät och behaglig för bar hud samt väldigt enkel att rengöra. Glasfiberbaljan finns i färgerna grå, blå eller kräm.

 

ThermaTub kan utrustas med 3 olika vedeldade värmare i rostfritt stål: Intern värmare som placeras i badtunnan, Extern värmare som står utanför badtunnan, eller Integrerad värmare som monteras under baljan. ThermaTub har en ergonomisk design som sparar på vattnet och reducerar uppvärmningstiden på grund av mindre vattenkapacitet, i jämförelse med standardformen av badtunnor i trä- eller polypropylen. Våra badtunnor väger mindre (cirka 150-180 kg), vilket gör leveransen och installationen enklare. Kunder gillar våra badtunnor på grund av det enkla, smidiga och bekymmersfria underhållet samt den unika upplevelsen av att bada utomhus.

bottom of page